<

Мери міст Нововолинська та Володимира зустрілися з начальником управління патрульної поліції в Рівненській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 12.05.2021 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

Помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат Волинської облради Андрій Бокоч разом із представниками міст Нововолинська та Володимира-Волинського зустрілися 12-го травня у Рівному з начальником управління патрульної поліції в Рівненській області Сергієм Мерчуком та його колегою в Луцьку – Андрієм Крутенем.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

Річ у тім, що в Нововолинську, наприклад, дуже гостро стоїть питання у необхідності заведення в місто патрульної поліції. Про це заявляє депутатський корпус на чолі з міським головою, про це просять місцеві жителі у влади Нововолинська та народного депутата Ігоря Гузя. Вони, буквально, «засипають» їх зверненнями про складну криміногенну ситуацію в місті, масове поширення наркоманії, численні розбої та грабежі.

У Володимирі-Волинському ситуація дещо інша, але в місті є теж потреба з наведенням порядку на дорогах, із паркуванням, забезпеченням цілодобового патрулювання міста.

Керівники патрульних в Рівному й Луцьку були захоплені ініціативою міських голів. Вони з розумінням поставилися до їхнього прагнення подбати про безпеку місцевого населення та зменшення рівня злочинності.

Сергій Мерчук та Андрій Крутень розповіли про будні патрульної поліції, перевагу в тому, що вона є в містах і як це позитивно позначилося та зниженні рівня порушення ПДР, попередження та профілактику протизаконних дій зловмисників. Крім того, вони засвідчили абсолютну підтримку та обмін досвідом, якщо виникне така потреба.

Окрім міських голів Володимира-Волинського та Нововолинська, на зустрічах були присутні ще й депутат Волиньради, заступник міського голови Княжого міста Ярослав Матвійчук, голова Володимир-Волинської райради Віктор Хиць, начальник управління муніципальної варти у місті Нововолинськ Сергій Смолярук та депутат нововолинської міськради Володимир Шаповал.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок