<

Малозабезпечені сім’ї та підопічні терцентру у Володимирі-Волинському отримали 250 наборів з продуктами та засобами гігієни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 16.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
67
/ коментарів 5

14-го квітня літні люди, які знаходяться на обліку територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Володимира-Волинського, а також сім’ї, що потрапили в складні життєві обставини, отримали продуктові набори напередодні Великодня.

Підприємець Сергій Ковальчук під час карантину та перед Великодніми святами вирішив допомогти найбільш потребуючим, передавши їм 250 наборів із засобами гігієни та продуктами харчування. Подарунки від мецената були доставлені в терцентр, а звідти частину пакунків передали в службу у справах дітей та міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, повідомляють на офіційному сайті міста.

У набір, крім засобів гігієни, входили також і захисні маски.  Із продуктів харчування – паски, м’ясні вироби, борошно, крупи, олія, макарони, консерви, яйця, вода негазована та інші.

Як повідомляють в управлінні соціального захисту населення, 200 наборів віддадуть інвалідам та людям похилого віку, за якими нікому доглянути, ще 50 – сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини.




коментарів: 5
  1. Молодець!!!!
    Хай Бог благословить його працю і турботу для інших
    І вернеться сторицею
    А матері його велика дяка і шана що виховала такого доброго і чуйного сина;якому небайдужа доля інших людей

  2. Таких людей насправді мало.
    Буг, цікаво було б почитати інтерв’ю з Сергієм. Взнати його біографію, мотиви, і т.д.

  3. Гарний вчинок,допомагає дуже і хворим людям тільки все не афішує,а вороги тільки пліткувати вміють,Божої допомоги в таких справах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця