<

Майданюка перевели в область: у Володимирі новий начальник поліції

15:18 | 21.11.2023 / Володимир / /
Перегляди
1950
/ Коментарі відсутні

У Володимирcькому районному відділі поліції змінився керівник. Новим тимчасово виконуючим обов’язки начальника поліції став Олександр Ципко.

Колишнього начальника Василя Майданюка перевели у Волинське обласне управління нацполіції. Про це стало відомо під час брифінгу міського голови Ігоря Пальонки 21-го листопада.

Тимчасово виконувати обов’язки начальника поліції Володимирського районного відділу поліції ГУНП призначили заступника Майданюка, начальника слідчого відділення Олександра Ципка. До слова, Олександр Ципко із 2021 року по січень 2022 року був на посаді начальника поліції відділення №1 міста Нововолинська. Тоді БУГ записував з ним інтерв’ю.

Також обговорили з мером і нещодавні обшуки ДБР у Володимирському відділі, де на хабарі викрили заступника начальника поліції, який за 8 тисяч доларів хабаря, сприяв переправленню ухилянтів за кордон.

Міський голова зазначив, що цей випадок є ганебним і виступає за те, щоб людина, яка це вчинила, відповідала за законом повною мірою. Оскільки своїм вчинком поліцейський і дискредитував все місто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя