<

Лисюк спростовує звинувачення депутата облради Зінкевича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 14.03.2016 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
77
/ коментарів 8

На сесії Волинської обласної ради, 10-го березня, депутат Костянтин Зінкевич заявив, що підприємство теплових мереж “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” свідомо доводять до стану, коли воно не зможе виконувати статутні функції. 

Також, депутат Зінкевич подав депутатський запит, де в 7-ми пунктах наводить, на свою думку, очевидні факт порушення закону.

11-го березня, Роман Лисюк, директор комунального підприємства “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” у студії інтернет-видання “БУГ” по пунктах “розібрав” депутатський запит та спростував його. Пан Лисюк даний депутатський запит назвав “ніяк інакше, як політична заказуха”.

1
2
3
4




коментарів: 8
  1. Ну що сказати,лисюк,навідміну від зінкевича,розібрав все пр дрібницях. в кожної монети є дві сторони. Не годиться депутату облради вестися на таку “ліпу”… засралась самопоміч,втрачає позиції…

  2. Головного інженера Жука водять як козу по місту, за яке таке тепло треба стільки заплатити, вот Жук і попросив захисту у партійного боса Кості і списочок з гріхами контори передав. А Костя неук і сам не рад що пригрів змію на шої.
    Отака х..ня малята

  3. Зінкевич із плеяди тих людей які здатні руйнувати але ж не робити добра людям, ми бачимо що такі як він вже розвалили всю економіку країни і довели до зубожіння українців. Якщо він такий герой до хай добється щоб ці пустозвони які керують державою повернули борги підприємству за субсидії і пільги, і що він особисто зробив для блага м. Володимира-Волинського, я скажу відверто що пока все держиться на П.Д.Саганюку, піде він і такі ділки розвалять і те що маємо ще в місті.

    • Вы икону старика своего уже нарисовали? Если да, то не забудьте в машину поставить, будет на что молиться, когда на устилуге с контрабасом от сагана стоять будете))

  4. Микола , золоті слова, такі як Зінкевич, тільки гавкають зі своєї буди, випусти з неї, не будуть знати в яку сторону бігти..”ПОМОШНІКІ”

  5. То точно!Саганюк вже багатьом підприємствам міста “допоміг”-тут тобі і маслозавод,і цукровий!Єдине залишилося підприємство виробничої сфери у комунальній власності!І цьому “допомогти”треба!А потім і на відпочинок піде.Бюджет міста на сьогодні на процентів 50 дає Теплокомуненерго-звідси і дороги,і дитячі майданчики перед виборами!Приватний же арендар,він же зять Вірковського!!!!!!в казну міста буде сплачувати тільки аренду!Не буде більше грошей на благоустрій.І тут Саганюк виграє,бо люди,не заглиблюючись в причини,будуть казати:”А при Саганюку робили….”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок