<

Лише працюючи спільно, ми можемо досягнути успіху, – Дмитро Разумков виступив на сесії Волинської обласної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 21.04.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
288
/ коментарі 2

21-го квітня на сесію Волинської обласної ради прибув голова Верховної Ради України 9-го скликання Дмитро Разумков, який із робочим візитом перебуває на Волині.

На засіданні також були присутні нардепи від Волині Ігор ПалицяСтепан ІвахівІгор ГузьВячеслав РубльовІрина Констанкевич.

Також на засідання прибув голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць, обласні депутати з регіону Прибужжя, серед яких Андрій Бокоч, Ярослав Матвійчук, Юрій Сиротюк та Валентин Кошельник.

Зокрема, на сесії депутати розглядатимуть питання про діяльність обласної прокуратури, обговорять внесення змін до бюджету та програми підтримки учасників АТО, реорганізацію Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, призначення директора Берестечківського психоневрологічного інтернату, а також майнові та кадрові питання, пишуть Волинські Новини.

Під час виступу Дмитро Разумков заявив про важливість побудови не вертикалі підпорядкування, а вертикалі співпраці.

“Лише працюючи спільно, ми можемо досягнути успіху”, – зазначив він та заявив, що головне – берегти довіру людей.

Також Разумков, як розповідав БУГ раніше, ознайомиться з роботою КП «Волинське територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради, Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, підприємством «ЛРЗ «Мотор» Державного концерну «Укроборонпром» та відвідає Волинський національний університет ім. Лесі Українки.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок