<

Крадіжки у Володимирі-Волинському: скільки злочинів розкрито

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 12.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

За 8 місяців 2019-го року у Володимирі-Волинському і районі скоєно 195 крадіжок. Із них розкрито 74.

Таку інформацію повідомив БУГу начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Михайло Бобик.

“Це 40 відстотків розкриття. Це вище, ніж середній відсоток в області, але хотілося б краще”, – сказав Михайло Бобик.

Як зазначив він, за минулі вихідні злодії «почистили» у Володимирі два будинки. На даний час проводить ряд оперативно-розшукових заходів щодо встановлення причетних осіб.

До помешкання злодії проникли шляхом віджиму пластикових вікон, коли власників не було вдома. В одному випадку винесли кошти, а в іншому – побутову техніку.

Михайло Бобик повідомив, що станом на 1-ше вересня у місті і районі скоєно 25 крадіжок з квартир, з них розкрито 9, а також 30 крадіжок з будинків, з яких 16 розкрито.

“За першу декаду вересня 24 кримінальних правопорушень внесено до ЄРДР. З них 10 – це є крадіжки. Найпоширеніші крадіжки – це мобільні телефони, а також кабелі. В різних куточках міста здійснюються крадіжки телефонних кабелів. Великої цінності вони не мають, з якою метою їх крадуть – встановлюємо”.

Начальник поліції звернувся до мешканців міста і району з проханням повідомляти про випадки крадіжок відразу, коли їх виявлено, бо інакше знайти злодіїв набагато важче.




один коментар
  1. а цікаво , чому у Володимирі -Волинсському не ведеться активна робота до притягнення до відповідальності , в тому числі і кримінальної діяння місцевих чиновників з влвди , і якщо є якісь заяви , то все робиться , щоб не проводити досудове розслідування і навіть якщо і вони проводяться за рішеннями слідчих суддів , то існує тенденція винесення постанов слідчих по закриттю таких проваджень – може тому що місцева влада підкормлює місцеву поліцію виділяючи непраомірно кошти з місцевого бюджету ( а це до речі кошти громади) . і куди дивиться прокуратура , яка повинна вести нагляд за діяльністю поліції в тому напрямку ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя