<

Користуються не лише школярі, але й діти зі всього району: у Володимирі завершують ремонт стадіону біля ліцею №5

20:24 | 22.05.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
325
/ коментарі 2

У Володимирі на завершальній стадії знаходяться роботи з капітального ремонту спортивного стадіону ліцею №5 імені Анатолія Кореневського. Він є єдиний належно облаштований у районі вулиці Луцької та прилеглих територіях, тож тут проводять не лише урок фізкультури, але й дозвілля діти зі всієї округи.

Днями нардеп Ігор Гузь з міським головою Ігорем Пальонкою та депутатами облради Андрієм Бокочем і Ярославом Матвійчуком оглянули оновлений спортмайданчик, де звершують капітальний ремонт.

Ремонтні роботи розпочали ще минулого року. Там оновили штучне покриття на полі, замінили бігові доріжки на поліуретанові, встановили нове спортивне обладнання. Облаштували дитячий майданчик з тренажерами та спеціальними снарядами, який можуть використовувати для занять люди з інвалідністю.

Директорка школи Ірина Костюк зазначила, що майданчик відкритий для усіх відвідувачів. Сюди приходять займатися не лише школярі, а й діти зі всіх прилеглих територій, оскільки такий обладнаний сучасний майданчик є лише у їхньому ліцеї.

Нардеп схвально оцінив пророблену роботу, але порадив з користю використовувати всю територію стадіону. І на одній ділянці, де планували засіяти газон, встановити ще спортивне обладнання, що сприятиме більшій активності дітей.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя
15 Червня, Субота