<

Комунальники просять володимирчан не викидати сміття в каналізацію

18:35 | 6.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
429
/ 1 коментар

Від самого ранку 6-го грудня, не дивлячись на святковий день, працівники дільниці водовідведення працюють над очисткою самоплинного каналізаційного колектора, що по вулиці Луцькій у Володимирі, до якого приєднані будинки 103, 105, 107.

Про це повідомляють на сторінці КП “Володимирводоканал” у фейсбуці.

Як зазначають на підприємстві, на жаль, деякі люди, котрі проживають за вказаними адресами, й надалі продовжують засмічувати каналізаційні мережі, кидаючи у них усякий непотріб. Так, не вперше, працівники дістають звідти ганчірки, вологі серветки та інші речі, заборонені у користуванні каналізацією.

“Якось довелося три дні чистити цю ділянку. Повний “Камаз” сміття тоді вивезли, – розповідає працівник дільниці Олександр Мірчук. – І скільки не просили людей не кидати ганчірки та інші речі, які забивають мережі, на жаль, не хочуть чути. І продовжують створювати собі і нам проблеми”.

Задля того аби жителі вищевказаних будинків мали можливість користуватися водою, у нічну пору доби аварійні бригади працюватимуть над відкачуванням стоків. А завтра роботи по очистці колектора продовжаться.

✅“Володимирводоканал” вкотре звертається до користувачів послуг: не будьте тими, хто гадить там, де живе. І майте повагу до людей, які дбають про ваш затишок і комфорт.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок