<

Комунальники продовжують роботи з облаштування вулиць та провулків у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 9.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
696
/ коментарі 2

З 7-го липня працівники КП «Полігон» почали працювати на вулицях Тургєнєва та Панаса Мирного, які знаходяться в районі селища цегельного заводу.

Зокрема, на вулиці Тургєнєва комунальники розсипали та вкаткували породу. Після цього там розгорнуть підсипочний матеріал, – інформують на сторінці КП «Полігон».

Як повідомив начальник дільниці благоустрою КП «Полігон» Олександр Редькович, під час робіт були задіяні 2 трактори МТЗ-82, автомобілі КАМАЗ та МАЗ (КП«Володимир-Волинськтеплокомуненерго), грейдер та навантажувач.

Після того як повністю зроблять вулицю Тургєнєва, комунальники розпочнуть облаштовувати дорогу на вулиці Панаса Мирного.




коментарів: 2
  1. А коли вже зроблять вулицю Уласа Самчука і Братковського. На вулицях дуже багато дітей,які не можуть через великі ями на велосипедах у літку покататись. Біля автобусної зупинки після дощу, взагалі можна рибу розводити. Калюжі прохідні тільки в гумових чоботях. “Але є ще одна проблема, там не проживає ні одного держ службовця і депутата з міської ради.” Так що надію маємо, але…………………. як завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота