<

Колишнє приміщення Управління статистики у Володимирі втретє виставили на аукціон: вартість зі ста тисяч зросла до 2,4 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 13.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
816
/ Коментарі відсутні

Приміщення, де раніше знаходилося Головне управління статистики на вулиці Олени Хохол, 22 у Володимирі, яке купили за 350 тисяч гривень, потім хотіли продати спочатку за 2 мільйони, пізніше лише за 100 тисяч гривень, знову виставили на продаж. Цього разу будівлю оцінили в 2,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року з різницею в одну гривню на аукціоні з продажу адмінбудівлі площею 210,6 кв.м, що знаходилась у Володимирі по вулиці Олени Хохол, 22, переміг ексміліціонер з Києва Григорій Герасименко. Він придбав споруду за 350 001 тисячу гривень, стартова ціна лота була 159 687,20 гривень. Однак вже на початку листопада 2021-го Герасименко знову виставив будівлю на продаж. Відповідне оголошення тоді опублікували на ОЛХ. Ексміліціонер хотів “заробити” 2,159 мільйона гривень. Однак приміщення ніхто не купив. Відтак власнику довелося знизити ціну. Колишню будівлю Управління статистики він був готовий продати за початкову вартість – 100 тисяч гривень.

Але продати це приміщення знову не вдалося. А найцікавішим тут є те, що цього разу причина була не у відсутності охочих його купити. Їх якраз таки було чимало. Та й ціна під час аукціону стала досить таки хорошою – від 100 тисяч зросла до 2 мільйонів 401 тисячі гривень. Переможцем торгів мав стати Вадим Бабичевський.

Однак власником бажаної будівлі він чомусь так і не став. Адже, 3-го квітня цього року на prozorro, приміщення знову виставили на продаж. Найдивнішим тут є те, що нинішня ціна, за яку хочуть його продати 2,4 мільйони гривень, хоча найвища ставка попереднього аукціону була саме такою. Ймовірно, власник, побачивши, що будівля має хороший попит, вирішив вторгувати за неї ще більше коштів (або переможець був не той, що треба).

Не менш дивним є й те, що в оголошенні на продаж будівлі зазначено, що лот виставляється вперше. Хоча, роблять це вже втретє.

Цього разу торги стартували 3-го квітня. Пропозиції можна подати до 25-го квітня. А вже 26-го квітня проведуть аукціон. І, можливо, цього разу таки визначать нового власника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок