<

Коли завершать облаштовувати рест-зону на Риловиці у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 28.08.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У залі для конференцій Володимир-Волинського ЦНАПу за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя відбулося обговорення питання облаштування рекреаційної зони біля річки Риловиці.

Участь в обговоренні взяли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, головний архітектор міста Тарас Киба, заступник начальника управління ЖКГ Сергій Мамалига та дизайнер Андрій Гнатюк.

Під час обговорення визначили завдання-мінімум та завдання-максимум. Мінімально, що встигнуть зробити на острові цьогоріч – встановлять вуличне освітлення.

До завдання-максимум входять роботи з озеленення, встановлення малих архітектурних форм та інші роботи, які передбачають повне завершення об’єкту. На це потрібні додаткові кошти.

Нардеп Ігор Гузь зауважив, що намагатиметься залучити додаткове державне фінансування.

“Приємно, що все-таки, пройшли вибори до Верховної ради, але концепт Риловиці далі продовжується. Ми розмовляли із спеціалістами, які займаються озелененням. Радилися які там рослини краще посадити”, – розповів Ярослав Матвійчук.

За його словами, звернулися до місцевих аграріїв, щоб провели на території рест-зони аналіз ґрунтів, щоб визначити, які рослини тут варто садити. Один з місцевих аграріїв підтримав ініціативу. Були взяті проби ґрунтів. Також зголосився допомогти підприємець, який займається ландшафтним дизайном у місті. Він згодом дасть свої пропозиції щодо рослин, які варто тут садити і які приймуться.

Нагадаємо, що очищення русла річки Риловиці та облаштування рекреаційної зони поблизу водойми у Володимирі-Волинському ще торік ініціював народний депутат Ігор Гузь.

На об’єкті вже було виконано кілька етапів робіт, на які за сприяння нардепа були виділені державні кошти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця