<

“Кіборги” про війну, політику і не тільки…

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 30.09.2015 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
5
/ коментарів 10

У студії “БУГу”  – екслюзив. “Кіборги” , які захищали Донецький аеропорт, поранені, воскресші і не скорені – розмови, політика, кава…




коментарів: 10
  1. знову митники і корупціонери хочуть продовжувати справи Князя у місті… Прикро, що тепер ще й прикриваються святим – хлопцями з донецького аеропорту…

  2. Если этого таможенника пиарит “буг” и “ридне мисто”, тогда ясно, чей он ставленник. пети привет!

  3. Шановні Lenka та Євгеній, майте ж ви хоч краплину совісті та поваги до людей, що Вас захищали та продовжують захищати, поки ви живете й війни не знаєте! Хомича Юрія, як і інших хдопців з фото я знаю особисто! І Усі, повторюсь- Усі були на війні і доблесно захищали нашу державу, у тому числі в Донецькому аеропорту! Кожного з них люблять та поважають усі СПРАВЖНІ захисники! А ви- то є диванні кроти, які війну бачили лише по ТВ!

  4. До речі, я цих хлопців бачив відео по ТСН! Зйомка була саме з аеропорту! Виглядали вони правда трохи гірше!!! Дякуємо, що виє!!!! Свідомий Володимир-Волинський, повірте, з вами!

  5. Евгений, поки ти з “Петей” контрабандою займався, люди твою сраку захищали, щоб не підвісили догори дригом! Тому вибачся і будь вдячним, шо ходиш досі по Україні!!!

    • Пока вы тут в свои игры политические играли, маски меняли и наряды, мы окопы рыли. Извинятся мне совершенно нет за что.

  6. Lenka, ви не праві! Розумію вас. Моє перше враження, бачучи військову форму,чуючи слова “кіборги”,”аеропорт” і тп. довіри не викликає. Тому що,дійсно багато самозванців, які пнуться до влади! Але справжні Кіборги!!!, які захищали нас в тих нелюдських умовах- вони існують!!! І не можна гребсти всіх під одне… Вони наша гордість! Таких людей як, Юрій, треба поважати. І я рахую,саме за такими людьми наше майбутнє! Натішились ми всі тим князюванням. Давайте щось змінювати. Все у наших руках.

    • Ви Ольга напевне дужа молода, бо не знаєте що такі люди як Юрій – це наше минуле з далеких 90х, які зараз нажаль повертаються. Він був у той час як кажуть правою рукою бандита Лисого і їхні справи гордості ні в кого не викликали. Яякщо вас влаштовує таке майбутнє, то можете голосувати за нього. Чи ви вірите що бандит і митник-хабарник може стати чесним мером?

  7. Шановний(на), ваші здогадки лишіть при собі. Нікого це не цікавить. P.S мені 52 роки.
    Я особисто знайома з Юрієм. Це не минуле, а наше майбутнє! Давайте будемо судити не по плідках і не по коментарях проплачених популістів. А по вчинках, в першу чергу. Вже нікому не цікаво хто чим займався в 90-х. І хто чиїми “руками” був. Достатньо вивчити біографію людини. Якщо ви кращі, будь ласка, вперед!!!
    Поки Юрій захищав Україну, “праві руки” Саганюка та псевдоволонтера Зінкевича її обкрадали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця