<

«Хай ще такого Гузя знайдуть»,- Петро Саганюк розповів про дружбу з нардепом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 26.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 9

26-го березня під час оперативної наради з керівниками управлінь міської ради, Петро Саганюк прокоментував дописи в соціальних мережах, де йому приписували дружбу з народним депутатом Ігорем Гузем.

Петро Саганюк наголосив, що нардеп, на його думку, найактивніший парламентар, якого коли-небудь обирали в 19 виборчому окрузі. Саганюк додав, що народний депутат підтримує багато ініціатив і допомагає їх реалізації.

“Якщо я посадив одне дерево, то критикувати мене може лише той, хто посадив два. А так сидять на дивані і пишуть коментарі. постійно “упрьоки”, що Саганюк і Гузь. Хай ще знайдуть такого Гузя! Ігор Володимирович активний депутат, і, певно, немає жодного вагомого об’єкту, з яким нам би не поміг він. Депутат, який працює і, відповідно, ми маємо конструктивний діалог. Не треба сюди прив’язувати політику, а дивитися хто і що зробив”, – відповів Петро Саганюк.

Читайте також: АНКЕТА: Петро Саганюк розповів про свою фірмову страву, пасіки та дав поради наступникові.




коментарів: 9
  1. Хто б там що не говорив ,а кращого депутата ніж Гузь в нашому окрузі ще не було .

  2. Я думаю, що восени з мажоритарщиком по нашому округу до Верховної Ради питань не виникатиме.

  3. Гузь на своєму місці, робить як треба свою роботу. Якби таких в парламенті було хоча б 20% то в нас була би прекрасна країна.

    • угу, прекрасна… будувала б аес і підкорювала космос…неа, селюки на це нездібні.. велика сільська держава і не більше, хочь таких в раді буде 105%

  4. найактивніший парламентар, якого коли-небудь обирали в 19 виборчому окрузі.
    – правда!!!

  5. відносно дружби та активності народного депутата.Відносно загальної активності народного депутата – думка правильна . Відносно активності народного депутата щодо виділення та освоєння бюджетних коштів – тут думки різні, так як частина мешканців міста важає , що це добре , коли такі кошти надходять – інші вважають , що це може бути непрямий підкуп жителів міста з метою набрати більшість голосів на майбутніх виборах у Верховну Раду. На мою думку праві ті і інші. Але важливо як такі кошти, а це в переважній кількості ,гроші платників податків освоюються в нашому місті. Бо якщо ці гроші були з власних кишень народного депутата чи пана мера – то явно б не так неефективно і не розумно витрачались . І тут наш народний депутат міг би проявити свою іншу активність ,і хоч не маючи, згідно чинного законодавства,прямих контрольних функцій за використання бюджетних коштів різного рівня , але використовуючи повноваження ст.68 Конституції України та положення ст.110 Бюджетного кодексу України міг би навести лад у цьому питаані … Але чи хоче ??? Думаю , що мабуть ні – бо якщо б були проведені такі перевірки працівниками департаменту захисту економіки Нац.поліції та працівниками Рахункової палати і саме з подачі народного депутата , то очевидно дружбі між нашим мером та народним депутатом прийшов би кінець ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя