<

Із навантаженого камазу, що прямував на “Кроноспан”, вилетіли колоди прямо під колеса іномарки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 4.08.2017 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

3-го серпня на трасі Нововолинськ-Володимир-Волинський поблизу села Суходоли з навантаженого камазу, який їхав на “Кроноспан”, вилетіла 21 колода, мало не наробивши біди. Двометрові колоди полетіли прямо на проїжджу частину і пошкодили авто 27-річного жителя Володимира-Волинського.

Власник автомобіля “Вольксваген Туран” намагався уникнути лобового зіткнення, адже, за його словами, камаз “виляв” по усій дорозі.

“Це трапилося близько 22:30, коли повертався із Нововолинська у Володимир-Волинський. При в’їзді в село Суходоли, помітив, що камаз їде назустріч по моїй смузі. Я намагався уникнути удару лоб в лоб, а шофер різко став звертати на свою. З кузова почали злітати колоди, які розлетілися по всій дорозі прямо під машину. У моєму авто пробило бампер, пошкодилися радіатор, піддон, коробка, колеса.

Зупинився, підійшов до шофера, запитав про самопочуття. Він телефонував до свого шефа, хотів вирішити ситуацію, поліцію викликати не мав наміру.

Я таки звернувся у правоохоронні органи. Володимир-волинська поліція прибула на місце ДТП через півтора години, склали протокол. Як повідомили, вантаж був погано закріплений”, – розповідає власник іномарки.

Чоловік припускає, що водій вантажівки, ймовірно, заснув за кермом.

Водії розповідають, що вантажівки, які перевозять ліс на згадане підприємство, часто нехтують правилами перевезення вантажу. Фури перевантажені колодами, тому закріпити їх належним чином практично неможливо.




коментарів: 7
  1. Эти фуры мало того, что перегруженные дальше ломают дорогу , которую итак еле сделали, так еще и людей засыпают дровами. Это кроноспан виноват в том, что дороги разбиваются. Я езжу каждый день на Владимир- они перегружены постоянно. Где контроль? У Сапога в кармане.

  2. А питав хтось, чи взагалі є документи на ліс? І якщо запитати керівництво лісгоспів і керівництво області:” чому на крооспан їде стільки живого лісу, а не тирса, ще па, гілки і так далі

    • Звідки ти знаєш, що їде на Кроноспан? Ти, що там працюєш? Ти знаєш, що таке баланси і різницю між балансами і діловою деревиною? Або, що таке тріска. Скільки Кроноспан використовує балансів і скільки відходів деревини? А скільки наші олігархи вивозять ділової деревини через залізничну станцію Ізов, ти не бачиш? Якщо компетентний, то дай відповідь.

      • Я спитав у водія камаза та його колег які зупинялись куди ведуть вони ці дрова.не повіриш відповідь шокувала.”на кроноспан”.

  3. О да! Пункт назначения! Коли їду в машині і переді мною така от фура з колодами відразу кадри з фільму перед очима постають. Страшно, аж пятки трясуться! Жуть….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок