<

Із квартири в Устилузькій громаді викрали 8 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 19.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

19-річний хлопець викрав 8 тисяч гривень із квартири 62-річного мешканця Устилузької громади. Після вчинення злочину він переховувався в одному із сіл Володимир-Волинського району.

18-го травня до поліцейського офіцера Устилузької територіальної громади надійшло повідомлення від 62-річного місцевого мешканця про крадіжку із його помешкання. Чоловік розповів, що зловмисник незаконно заволодів вісьмома тисячами гривень, – повідомляє поліція Волинської області.

Під час спілкування із потерпілим з’ясувалося, що до вчинення правопорушення може бути причетний його 19-річний товариш, який мав доступ до квартири. Де перебував крадій, заявнику не було відомо. Зібравши усю необхідну інформацію, поліцейський офіцер встановив місцезнаходження крадія. Його спіймали в одному із сусідніх населених пунктів, для з’ясування всіх обставин порушника доставили до Володимир-Волинського районного відділення поліції. Чоловік вже встиг витратити частину коштів, решту грошей поліцейські вилучили.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєння злодіяння чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа