<

В наслідок ДТП пошкоджено житловий будинок у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 8.07.2015 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

О 1:20 ночі 8-го липня, на вулиці Луцькій, що у Володимирі-Волинському, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій, 1991-го року народження, не вибравши безпечної швидкості та не врахувавши дорожню ситуацію в’їхав у паркан будинку №56. Перевернувшись, авто влетіло  у ріг самого будинку. Помешкання зазнало значних пошкоджень.

Працівники Волинської Державтоінспекції зазначили, що автомобіль BMW 320 після зіткнення особливо не постраждав.

Зі слів працівників ВДАІ, 24-річний водій та пасажир є мешканцями Володимира-Волинського. За допомогою в медичні установи вони не зверталися. “Водій не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку. Це і спричинило дорожньо-транспортну пригоду” – зазначає черговий Волинської Державтоінспекції.

Мешканці вулиці Луцької у Володимирі-Волинському вже неодноразово скаржилися на швидкий рух автівок. Тут пролягає відрізок траси на Ягодин.

Військовий пенсіонер Василь Стахурський був очевидцем події. Він розповів: “Посеред ночі, приблизно о 1-й годині почувся гуркіт. Встав, вибіг із хати та підійшов до сусідського будинку, що на Луцькій, 56. Побачив: машина перевернута, будинок розбитий. Із автомобіля йшла пара. Патрульні відганяли людей від місця події, бо думали, що може зірватися.” Василь Стахурський показав сліди від шини автомобіля (на фото). Він припускає, що у машини могла лопнути шина.

Сусідка Василя пані Оксана розповіла журналістам “БУГу”, що приблизно о 1:20 ночі відбулась аварія. “Я спочатку не могла зрозуміти, що це було. Коли вийшла на вулицю – побачила працівників МНС та ДАІ “- прокоментувала пані Оксана.

Очевидці розповіли, що у автомобілі знаходилося 2 хлопці. Рухались вони на BMW із польськими номерами.

Свідки події розповіли, що ніби-то у водія під час тесту на визначення рівню алкоголю працівники ДАІ зафіксували 0,12 проміле у крові. Відповідно до п. 2.7 Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, в Україні допустима норма алкоголю у водія – о,2 проміле.

Однак, представники чергової частини Волинської Державтоінспекції нічого не зазначають про те, що водій BMW був напідпитку.

Наразі деталі ДТП на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському встановлюються.

ы00089
Василь Стахурський
ы00087
Василь Стахурський розповідає про побачене ДПТ
ы00075
Розбитий будинок на вулиці Луцькій
ы00062
Сліди від шини BMW 320
ы00071
Розбитий паркан на Луцькій, 56




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок