<

Громадська рада у Володимирі-Волинському не зібрала кворуму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 20.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

20-го травня у великому залі міської ради Володимира-Волинського відбулося засідання громадської ради. Хоча слово “відбулося” не зовсім доречне, адже зібралось так мало членів цієї самої ради, що просто не можливо було провести голосування. Причини відсутності різні, але варто зазначити, що в своїй більшості не було молодих представників місцевих організацій. Чому? Невідомо, але якщо так буде й надалі, то сенс у проведенні таких зустрічей буде втрачений.

В будь якому випадку, присутні розглянули питання, які були передбачені планом засідання. Перше – це добудова 44-х квартирного будинку на вулиці Академіка Глушкова. Вже всі ЗМІ написали, а народний депутат Ігор Гузь підтвердив, що виділення коштів у розмірі 7,7 млн. гривень погоджене з представниками виконавчої влади. Тож залишається провести тендер та розпочинати роботи. Строків виконання вищесказаного поки немає, але представники міської влади сподіваються, що все буде зроблене якнайшвидше.

“Адже будинок стоїть без даху і кожної негоди він руйнується, тому бажано розпочати роботи вже у цьому році”, – зазначив, запрошений на засідання перший заступник міського голови, Ярослав Матвійчук.  

Друге питання стосувалось облаштування пішохідних переходів у  місті. Так, начальник управління ЖКГ Віктор Фіщук відмітив, що цього року повинні початись роботи по ремонту вулиці Ковельської. Вже проведена зйомка вулиці та почалися роботи по розробці проекту. В ньому передбачається і розташування дорожньої розмітки. На разі проект не готовий, тому точно сказати де будуть пішохідні переходи не можливо. Але розробники враховують розташування вже старих переходів. Наприклад, біля ринку УСВ планується залишити два пішохідні переходи, так як і біля 3-ої школи.

На це відреагував член громадської ради Микола Гінайло. Він зазначив, що не бачить сенсу у встановленні 2-х переходів так близько один від одного, адже це не лише стосується економії коштів, але й автомобілі часто гальмують і рушають з місця, що призводить до надмірної загазованості у місті.

“Люди хочуть дихати!” – наголосив Микола Гінайло.

Як вплине зауваження члена громадської ради невідомо, адже на даному засіданні ніхто не голосував. Та й остаточне рішення по затвердженню проекту ремонту вулиці Ковельської будуть приймати депутати міської ради.




коментарів: 4
  1. До чого тут мер підіть самі і проголосуйте чи за поїздками в Польщу часу нема? Жінки деяких місцевих обранців їздять на польшу а обранці ігеорують запрошення

  2. Склад ради був узгоджений з хазяїном міста.Така щоб не заважала, тобто щоб або не зібралася, а як зібралася, то гінайло прокричався і вся рада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок