<

Гостей з Німеччини приймали у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 29.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Делегація з німецького міста Цвіккау прибула до Володимира-Волинського з нагоди святкування 1029-ої річниці міста. Уже кілька років місто Цвіккау є містом-партнером Володимира-Волинського. 29-го липня німецькі гості та представники місцевої влади зібралися за круглим столом.

Делегацію очолила бургомістр Цвіккау пані Піа Фіндайз. Також до України приїхали заступник мера Свен Дітріх, депутати ради Рене Хан, Бенжамін Штрунц, Карл-Ернст Мюллер, Вернер Фішер, а також муніципальний оркестр міста Цвіккау.

Міський голова Петро Саганюк, його заступники Ярослав Матвійчук та Лариса Кулікова взяли участь у міжнародному круглому столі і обговорили питання, які стосувалися деталей співпраці з партнерами у рамках програми “Партнерство з містами України”.

Після цього німецькі гості побували на відкритті дитячого майданчика у місцевому дитячому будинку сімейного типу, відвідали міську гімназію. Для гостей у цей день також провели екскурсію визначними місцями Володимира-Волинського. Вони побували у центрі міста, відвідали Свято-Успенський собор, у якому заспівали навіть церковний гімн, а також гуляли у парку “Слов’янський”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця