<

Футбольні команди ліцею «Центр освіти» у Володимирі зайняли ІІІ місце в Чемпіонаті України дитячо-юнацької ліги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 3.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
356
/ Коментарі відсутні

Футбольні команди ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради взяли участь у ряді спортивних змагань всеукраїнського рівня.

Нещодавно відбувся Чемпіонат України з футболу дитячо-юнацької футбольної ліги, в результаті якого юнацькі команди «ВІК-ВОЛИНЬ» Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради зайняли загальнокомандне ІІІ місце в еліт–лізі Чемпіонату, – повідомляють на сайті міста.

Жіноча футбольна команда «Ладомир» зайняла IV місце у Чемпіонаті України з футболу Вищої ліги серед жіночих команд сезону 2020-2021 років.

Команда вже третій сезон представляє місто Володимир-Волинський та Волинь у Прем’єр-Лізі України жіночого футболу. В команді «Ладомир» грають, в основному, учениці та випускниці ліцею.

До слова, в команді 15 дівчат, які є членами збірних команд України у своїх вікових групах. З 5-го по 12-тий роки троє гравчинь «Ладомиру» – Вікторія ГіринМарина Шайнюк та Христина Перевізник – викликані в національну жіночу збірну команду України для участі у навчально-тренувальному зборі та міжнародному товариському матчі з футболу з національною жіночою збірною Японії у м. Хіросіма.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок