<

Як у Володимирі відзначали 1036 річницю заснування міста. Фоторепортаж

17:40 | 14.07.2024 / Володимир, Місто буденне / , /
Перегляди
1031
/ Коментарі відсутні

13-го липня місто Володимир відзначив своє 1036-річчя. Попри спекотну погоду, вулицями древнього міста можна було зустріти чимало мешканців, які приєднались до проведення урочистих заходів у парку Слов’янському.

Нагадаємо, цього року місто відзначає свої іменини на два тижні раніше. Це пов’язано з переходом на новоюліанський церковний календар, у зв’язку з чим день Святого Володимира тепер відзначається не 28-го, а 15-го липня. 

О 10:00 відзначення Дня міста розпочалось з велопробігу, в якому взяло участь пів сотні учасників. У супроводі поліцейських та карети швидкої допомоги велосипедисти подолали близько 8 кілометрів.

На ярмарку у парку Слов’янському мешканці та гості міста мали можливість придбати сувеніри, за бажанням перерахувавши кошти від придбаної продукції на потреби ЗСУ. Майстри пропонували відвідувачам великий асортимент крафтових продуктів та виробів ручної роботи.

Цьогоріч День міста зустрів шаленою спекою, тому організатори заходів створили місця охолодження на території парку, щоб усім відвідувачам було комфортно. В обідню пору відвідувачі спостерігали урочистий концерт у затінку під наметом.

На сцені співали й танцювали місцеві колективи, грав військовий оркестр, також з нагоди 1036-річчя до мешканців міста звернулись представники влади та привітали зі святом.

З 16:00 на «Креативній галявині» у парку «Слов’янський» відбулись гутірки з волинськими письменними. БУГ пропонує переглянути, як проходить святковий день у Володимирі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота