<

Фото дня: у селах Володимирської громади встановили нові знаки, відтепер можна їздити 90 км/год?

15:10 | 14.09.2023 / Володимир, Фото дня / , /
Перегляди
4398
/ коментарі 4

У селах Суходоли та Ласків на трасі, що веде до села Вощатин, встановили нові дорожні знаки, що інформують про початок та кінець населеного пункту.

Цікавим є той факт, що назви про початок і кінець населеного пункту зображенні на синьому фоні. Дані інформаційно-вказівні знаки встановлюють для позначення початку населеного пункту, де відсутня забудова. Тобто такі знаки не зобов’язують водіїв зменшувати швидкість до 50 км/год, як знаки на білому фоні. З такими вказівниками водіям дозволяється рухатися зі швидкість 90 км/год.

Варто зазначити, що дорога пролягає між селами Суходоли та Ласків, де є житлова забудова. І варто було б там встановити дорожні знаки, що інформують про початок і кінець населеного пункту, зображені на білому фоні.

А якщо керуватись цим знаком та повертати ліворуч на трасу, що далі також веде через село Суходоли, то виходить теж можна рухатись зі швидкість 90 км/год? Адже знак на трасі на білому фоні, що попереджає про населений пункт та обмежує швидкість руху транспортних засобів, розташований раніше перед цим перехрестям на трасі Р-15.




коментарів: 4
  1. Тільки якщо викопали картоплю. Якщо картопля погана то ні, ментам предоставляти справки з показами сусідів

  2. в автодорі зовсім вдарені в голову дороги там нема діти по всьому селі бігають а хтось спитав у мешканців люди у ліпшому випадку повикидають знаки в кущі у гіршому буде бунт і перекриття траси

  3. Знаки встановлено неправильні, але швидкість по суходолам обмежена самою дорогою. Хіба це стосується Ласківа, бо там краща дорога. А про Вощатин взагалі мова не ведеться.

    • на ласків літали мотоцикли від 120км*год автомобілі від 100км*год раніше а тепер дебілам дозволили офіційно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок