<

Фото дня: у Володимирі-Волинському вишикувалася щільна черга за секонд-хендом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:08 | 13.05.2020 / Володимир, Фото дня / , /
Перегляди
94
/ коментарів 14

На фото зафіксували щільну чергу, яка утворилася 13-го травня на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. Люди у черзі не дотримуються дистанції.

Фото черги біля магазину опублікувала у фейсбук-спільноті «Барахолка Володимир» Наташа Соборная.

“Карантин?Ні, не чули”, – йдеться у дописі.

Пост активно коментують. Думки різні, згадали навіть видання «БУГ».

Якщо у вас є фото і відео, які, ви вважаєте, заслуговують опинитися на сайті «БУГ» – надсилайте нам на скриньку bugorgua@gmail.com




коментарів: 14
  1. а що ж вам надсилати як ваші модератори видаляють коменти. які їх особисто не влаштовують

  2. Зверніть увагу хто біля дверей це СТАДО мисливців за фірмою 11 биків які завжди вриваються перші в магазин незважаючи на інших людей. До речі завтра це стадо шпікулянтів буде тусоватись біля іншої гумки напроти податкової там перший день після оновлення товару.

  3. Більша частина суспільства мусить одягатись в шмотки ,які до нас приходять як хлам з Європи і все це наслідким дикого капіталізму з повальною корупцією ,злодійством і кумовством у владі .

  4. Завтра,та ні ще сьогодні,частина тих товарів буде продаватися в інтернеті за дикі гроші.Коли там вже наведуть порядок?!Питання риторичне.

  5. Люди невже ви небачите хто стоїть біля дверей це СТАДО в кількісті 11 БИКІВ які перші вламуються в магазин незважаючи на людей і як дикуни шукають фірму ці ганучники бикують по всіх гумках Володимира і Новолинська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота