<

Фінал дитячого вокального конкурсу «Голос громади» пройде у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 14.01.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

26-го січня у районному будинку культури Володимира-Волинського відбудеться фінал дитячого вокального конкурсу «Голос громади». З 84-х учасників до фіналу пройшли 21 – по троє представників із семи ОТГ Західної Волині.

Ярослав Кондисюк, голова ГО “Нова ідея” розповів БУГу про кастинги в громадах та відбір учасників.

“Ідея організувати такий конкурс виникла роки 2 тому: ми з членами громадської організації побували не в одному селі Волинської області, де відвідували заходи і бачили, наскільки творчі в нас діти.

Влітку ми почали готували Положення про даний конкурс, у вересні повідомили громади області про проведення конкурсу. До 20-го жовтня приймали заявки від громад, а вже з 29-го жовтня розпочалися кастинги по громадах”, – каже він.

Заявки на участь подали 7 громад: Зимнівська ОТГ, Устилузька, Поромівська і 4 громади Любомльського району – Вишнівська, Любомльська, Рівненська та Головненська.

Як розповів організатор, до участі в конкурсі допускались школярі від 11-ти до 15-ти років: і хлопчики, і дівчатка, а обов’язковою умовою конкурсу є сольне виконання.

“До фіналу потрапили по три учасники від кожної громади. Їх відібрало професійне журі, які виставляли оцінки, але не озвучували, бо кожен із трьох пройшов до фіналу на рівних умовах і змагатиметься за перемогу за цим принципом й далі”, – розповідає Ярослав Кондисюк.

Призовий фонд фіналу складає 10 тисяч гривень. За словами організатора, з кожної громади обрано одного виконавця, який забере із собою всіх однокласників на відпочинок у львівському аквапарку вже у лютому, загалом, 7 класів.

Наразі триває і голосування за приз глядацьких симпатій – воно закінчиться 25-го числа.

https://www.facebook.com/slavik.kondysiuk/posts/751071455386842

“Відбір в ОТГ тривав зкоординовано. Всього взяти участь виявили бажання 84 дитини. Ми попередньо домовлялись про дату і годину кастингу в селі, наші координатори збирали зі шкіл талановитих вокалістів.

Я тішуся, що ми мали дати можливість дітям відрепетирувати перед кастингом – в нас був свій звукорежисер”, – зазначає Ярослав Кондисюк.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя