<

Дитина налякала злодіїв: у Володимирі обікрали квартиру

07:20 | 1.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
8287
/ Коментарі відсутні

Ввечері 28-го листопада у Володимирі злодії відімкнули двері та пробралися до квартири у багатоповерхівці на вулиці Ковельській.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, коли дитина повернулася з тренувань додому, то не змогла відкрити двері власним ключем. На допомогу прийшли сусіди, але їм також не вдалося цього зробити. Як виявилося, у той час в квартирі уже перебували двоє злодіїв, які змогли проникнути в житло.

Згодом сусіди, не змігши відкрити двері, пішли у свою оселю, хлопчик на їхню пропозицію зайти до них відмовився і залишився чекати батьків. Зрозумівши, що на сходовій клітці залишилася тільки дитина, злодії різко відкрили двері, від чого хлопчик впав, і втекли.

Про випадок повідомили маму дитини, вона прибігла додому і викликала правоохоронців.

Як повідомили БУГу у Володимирському РВП, злодії встигли викрасти золоті сережки із квартири. На виклик прибула слідчо-оперативна група, зняла відбитки пальців, пошкоджену серцевину замка відправили на експертизу в Луцьк. Наразі встановлюються всі обставини події, вивчаються відео з камер спостережень, щоб встановити особи крадіїв.

Злодіям загрожує покарання за ч. 4, ст. 185 Кримінального кодексу України (вчинення крадіжки в умовах воєнного стану) у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа