<

Дві довгожительки громади Володимира відсвяткували ювілеї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 3.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
1219
/ Коментарі відсутні

2-го грудня відсвяткували поважні ювілеї дві довгожительки громади – 95-річна Євгенія Паньків з Володимира та 90-річна Ольга Антонюк із села Суходоли.

З цієї нагоди до ювілярок, окрім рідних та близьких, з подарунками та квітами завітали представники місцевої влади та працівники соціальних служб, повідомляють на сайті міста.

Ольгу Олександрівну із 90-річчям особисто привітав міський голова Ігор Пальонка, який побажав ювілярці міцного здоров’я, сил, родинного затишку, душевного спокою та подякував за життєвий досвід та трудові здобутки.

Пані Ольга народилась у селі Суходоли, де і проживає донині. З молодих років трудилась у місцевому колгоспі, де працювала у ланці та у городній бригаді.

Разом із чоловіком, який вже відійшов у вічність, Ольга Антонюк виховала двох доньок – Софія працює головним державним податковим інспектором, а Марія працювала директором суходільської школи. 

Тішиться Ольга Олександрівна і своїми трьома онуками та правнуками. Довгий час жінка співала у церковному хорі.

Цього ж дня із 95-річчям Євгенію Паньків привітав заступник міського голови Андрій Гудим. Він побажав ювілярці довгих років життя, упродовж яких вона щедро ділитиметься своєю мудрістю із дітьми та онуками, а також миру, добра та злагоди.

На долю Євгенії Іванівни випало чимало випробувань, адже в молоді роки вона відбула 10 років каторги у трудовому таборі за її участь у лавах ОУН-УПА. Пані Євгенія одна із трьох ветеранів УПА, які нині ще проживають у громаді Володимира.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок