<

Дрібне шахрайство або Як команда Максима Клим’юка порушує право інтелектуальної власності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 14.04.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
15
/ коментарів 5

У лютому 2020-го року у Володимирі-Волинському зібралася ініціативна група людей, які мали чимало ідей і бажання докласти своїх зусиль, щоб місто розвивалося. Аби втілити ці ідеї у життя, було вирішено створити громадську організацію під назвою, яку обговорювали і вибирали досить довго – «Новий Володимир». Організацію було офіційно зареєстровано.

Проте згодом її учасникам доволі прикро було побачити, що назву організації вкрали та навіть використали у політичній рекламі. Тому довелося звернутися у правоохоронні органи.

Громадська організація «Новий Володимир» була зареєстрована 7-го лютого 2020-го року. Про це можна дізнатися з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань . Ось частина витягу з нього:

В кінці березня 2020-го року планувалася презентація громадської організації. Проте, у зв’язку з введеними карантинними заходами, її довелося перенести.

Такою обставиною вирішили скористатися. Назву громадської організації вкрали – вона дуже сподобалася помічнику народного депутата від «Слуги народу» Павлу Горошкевичу та команді Максима Клим’юка, яка досить тісно з ним співпрацює.

На початку квітня назву ГО «Новий Володимир» розмістили на політичних білбордах у Володимирі-Волинському.

Справжня голова офіційно зареєстрованої громадської організації «Новий Володимир» Катерина Музичук була не тільки здивована, але й шокована, побачивши ці білборди.

На даний час, згідно реєстру, більше немає офіційно зареєстрованих громадських організацій під назвою «Новий Володимир». Ім’я організації і надалі продовжують використовувати без згоди і у власних цілях.

Так нещодавно місцевий ресурс Максима Клим’юка «ВолодимирМедіа» повідомив про створення молодіжного центру під тією ж назвою – «Новий Володимир». Як бачимо, вони і не думають зупинятися, знаючи, що такими злочинними діями порушують право інтелектуальної власності.

Тому громадська організація «Новий Володимир» направила звернення у поліцію:

Я, Катерина Музичук, голова справжньої ГО «Новий Володимир» направила звернення начальнику Головного управління Нацполіції у Волинській області Юрію Крошко з проханням розібратися у ситуації і згідно чинного законодавства перевірити інформацію про реєстрацію ГО, очільником якої є Павло Горошкевич. У разі відсутності реєстрації такої ГО прошу відкрити провадження та провести розслідкування справи.

Дуже прикро, що в сучасному світі існує місце таким махінаціям і шахрайствам. Невже команді Максима Клим’юка у Володимирі-Волинському дозволено робити те, чому суперечать не тільки норми моралі, але і законодавство?

БУГ інформуватиме про подальший перебіг ситуації.




коментарів: 5
  1. Активісти, тримайте безкоштовно назву ГО Нові Васюки (NEW VASUKI). Перший комент видаліть, невдалий!

  2. Катя, ти не зрозуміла квітневого жарту? Кавеенщики завжди на гуморі. Вношу пропозицію ГО «Квартал 96»

  3. Яблуко від яблуні далеко не падає Якщо партійний наставник крав шапки , то шо доброго можна чекати від “януковичЮгент”?

  4. А десь там в Ростові Вітька- шапкокрад тішиться, що його молоді наступники не закинули почату ним справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця