<

До Дня державного прапора України прикрасили поліцейські авто у Володимирі, Нововолинську та Іваничах

20:40 | 23.08.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
758
/ Коментарі відсутні

23-го серпня Володимирський районний відділ поліції до Дня державного прапора України долучився до флешмобу та прикрасили поліцейські автомобілі синьо-жовтими стягами. Підтримали ініціативу правоохоронці з Нововолинська та Іванич.

Мешканці Володимирського району, мабуть, помітили, урочисті авто поліції, які їздять вулицями наших міст та сіл з національними прапорами. Правоохоронці долучилися до національного флешмобу.

Як розповів БУГу заступник начальника Володимирського районного відділу поліції Віталій Швець, в День державного прапора України, працівники поліції долучилися до свята і на службових автомобілях встановили синьо-жовті стяги.

“Це наш символ. Таким чином хочемо підтримати воїнів, які боронять нашу незалежність. Підтримати їхній бойовий дух. Побажати їм здоров’я, перемоги, скорішого настання мирного неба. Слава Україні!”.

Адже у час, коли наша країна бореться за свою незалежність, прапор став уособленням стійкості та мужності наших захисників, які життям і кровʼю виборюють кожен метр української землі, щоб на ній замайорів державний стяг.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Вересня, П’ятниця
12 Вересня, Четвер