<

Для проведення занять в укриттях ліцеям Володимирської громади закуплять інтерактивні панелі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:02 | 28.03.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
201
/ Коментарі відсутні

В укриттях навчальних закладів Володимирської громади встановлять інтерактивні панелі з мобільною стійкою для проведення занять. Наразі тривають тендерні закупівлі обладнання.

На придбання інтерактивних панелей з мобільною стійкою для облаштування укриттів ліцеїв №1, №2, №3, №5 та ім. О. Цинкаловського, с. Суходоли та гімназії с. Ласків з місцевого бюджету передбачили 1,380 млн грн на сесії 3-го березня.

Так, відповідно до оголошення на Prozorro, закупити телевізійне й аудіовізуальне обладнання в укритті гімназії села Ласків планують орієнтовно за 165 тисяч гривень.

Торги стартували 17-го березня. Пропозиції можна подати до 27-го березня. Встановити обладнання мають до 28-го квітня.

Для облаштування інтерактивної панелі з мобільною стійкою в укритті ліцею №1 виділили 180 тисяч гривень. Мінімальний крок торгів – 900 тисяч гривень. Торги на ProZorro стартували 16-го березня. Переможцем є київське ТОВ “Діавестенд комплексні рішення”, яке запропонувало ціну 178 тис. грн. Встановити обладнання мають до 28-го квітня.

В укритті ліцею №2 хочуть встановити інтерактивну панель з вбудованим ПК, програмним забезпеченням, настінним кріпленням та мобільною стійкою за 200 тисяч гривень. Торги на ProZorro стартували 14-го березня. Пропозиції можна подати до 30-го березня. Встановити обладнання планують до кінця квітня.

Інтерактивний комплект (панель 75, вбудований ПК, програмне забезпечення, настінне кріплення та мобільна стійка) в укритті ліцею №3 облаштують за 165 тисяч гривень. Аукціон на ProZorro стартував 14-го березня. Переможцем є ТОВ “КОРВЕТ” з Хмельницького, яке запропонувало ціну 124,5 тис. грн. Встановити обладнання планують до 28-го квітня.

Для того, щоб встановити інтерактивну панель з мобільною стійкою для облаштування укриття в ліцеї №5 імені Анатолія Кореневського передбачили 200 тисяч гривень. Торги на ProZorro стартували 15-го березня. Найдешевшу ціну запропонувало ТОВ “ДІАВЕСТЕНД КОМПЛЕКСНІ РІШЕННЯ” – 170 тис. грн, але рішення ще не підписане. Встановити обладнання планують до 20-го квітня.

Інтерактивну панель з мобільною стійкою також встановлять в ліцеї імені Олександра Цинкаловського. Для цього запланували 200 тисяч гривень. Аукціон на ProZorro стартував 14-го березня. Переможцем є Хмельницьке ТОВ “КОРВЕТ”, яке запропонувало найнижчу ціну 183 тис. грн. Встановити обладнання планують до кінця квітня.

Також тендер на закупівлю даної інтерактивної панелі має подати і Суходільський ліцей. Але там про аукціон ще не оголосили.

Як пояснили БУГу начальниця освіти Наталія Митошоп, завдяки цим інтерактивним панелям зі школярами будуть проводити навчання в укриттях під час повітряних тривог, це дасть змогу дітям краще сприймати інформацію. Оскільки обладнання легке й має мобільну стійку, його можна буде переносити в класи, тож воно буде корисним і після закінчення війни. Його представили вчителям в області, вони проходили відповідне навчання.

Згідно з умовами договорів, які хочуть підписати з переможцями аукціонів, постачальники зобов’язуються поставити інтерактивну панель з мобільною стійкою для облаштування укриттів (панель 75, вбудований ПК, програмне забезпечення, настінне кріплення та мобільна стійка).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя