<

Для дітей-переселенців у Володимирі організували веселе дозвілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 30.03.2022 / Володимир / /
Перегляди
760
/ Коментарі відсутні

29-го березня для дітей дошкільного віку з родин, які вимушені були переїхати з інших регіонів України, у Володимирі відбулася розважальна програма, до якої долучилося кілька десятків малюків.

Як розповіла ініціатор події Зоряна Гузь, такий захід вдалося втілити в життя завдяки спільним зусиллям із депутатом Володимир-Волинської міської ради Андрієм Приндою, директором інклюзивно-ресурсного центру Оленою Токарєвою та працівниками ЗДО №8 «Вишиванка», повідомляють у фейсбуці громади.

Розпочався захід виступом аніматорів, піснями, танцями та розвиваючими іграми. Участь у програмі взяли дітки віком від двох до семи років. Згодом малюків частували солодкими млинцями з улюбленими напоями. Такі заняття у ресторані “Маяк” діти матимуть змогу відвідувати двічі на тиждень – у вівторок та четвер.

Окрім цього, у дитячій художній школі дітей вимушених переселенців запрошують на майстер-класи в рамках арт-терапії. Виготовлення ляльки-мотанки «Україночка», монотипія «Весна-красна», малюнок коміксів «Гуморески за мотивами Павла Глазового», кляксографія «Весняний зайчик» та інші цікаві та розвиваючі заняття, на які усі охочих евакуйованих дітей батьки можуть попередньо зареєструвати.

“Нині приблизно кожен другий український біженець – це дитина. Громада Володимира уже прийняла близько тисячі евакуйованих дітей. Тож належна організація освітнього процесу та дозвілля для них – одне з важливих завдань сьогодення, аби дати зрозуміти, що вони не залишились наодинці зі своєю бідою”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця