<

Діти з громади Володимира за власноруч зароблені кошти придбали бійцям на передову три газові плитки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 8.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1057
/ коментарі 2

Хлопчики-брати Владислав Карабась та Олександр Повзун із села Вощатин вже кілька місяців допомагають бійцям 14 бригади. Вони власноруч виготовляють і продають мило. За виручені кошти придбали військовим три портативні газові плитки.

Нагадаємо, 18-річний Влад та 11-річний Саша разом з мамою Оленою Карабась щотижня їздять на ринки Володимира та Нововолинська, щоб продати мило ручної роботи. Вартість виробів коливається від 10 до 45 грн: 50% – передають бійцям, 50% йде на затратні матеріали та дорогу. Люди охоче купують, аби підтримати правильну і корисну ініціативу дітей. За один день хлопці вторговують від 200 до 800 грн. Також беруть участь у благодійних ярмарках на підтримку наших військових.

Раніше хлопці збирали кошти і передавали їх прямо військовим у підрозділ. Їм вдалося переслати близько 3 тисяч гривень. Однак потім брати дізнались, що бійцям потрібна портативна газова плита, і вирішили за виручені від продажу мила кошти купити її.

За два тижні небайдужі Саша з Владом придбали три таких плитки. Вартість однієї з них – 450 гривень.

Техніку хлопці передали волонтерці Олені Змеул, яка передає благодійну допомогу бійцям Княжої бригади на передову.

Якщо хтось хоче долучитися до хорошої справи або придбати ароматне мило, виготовлене власноруч дитячими руками, приходьте у вихідні на ринок або пишіть мамі хлопчиків у фейсбук.




коментарів: 2
  1. Дай Боже здоров’я , та мирного неба цим хлопцям, та батькам що виховали таких майбутних захисникив!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя