<

Дезінфекція, виявлення осіб, які повернулись з-за кордону, довіз медиків: що роблять у Володимирі задля профілактики коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 24.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському триває робота щодо реалізації обмежуючих заходів, визначених державними та місцевими органами влади щодо профілактики коронавірусу. До дезінфекції планують залучати рятувальну і військову техніку.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

За словами Матвійчука 24-го березня у місті провели санітарну обробку під’їздів у 35 житлових будинках. Відповідна робота проводиться щоденно.

До того ж, разом з надзвичайниками посадовці протестували техніку, яку можна пристосувати і використати для оброблення місць великого скупчення людей.

“Мали зустріч із керівництвом військової частини, під час якої визначили можливість залучення військової техніки для поливу вулиць дезінфікуючими засобами”, – написав Матвійчук.

Для довезення працівників медичної сфери Володимира-Волинського на роботу запустили три додаткові рейси.

Крім того, у місті, за словами першого заступника, забезпечили ОСББ та ЖБК додатковими деззасобами, тож тепер у них є можливість проводити дезінфекцію самостійно.

Також, спільно з поліцією проводиться робота щодо виявлення осіб, які прибули з-за кордону, та налагоджується з ними контакт.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа