<

Держава не додає освіті та медицині Володимира-Волинського більше 8-ми мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 22.10.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Нестача освітньої та медичної субвенцій на заробітну плату до завершення 2018-го року у Володимирі-Волинському становить більше 8-ми мільйонів гривень.

Про це повідомив інтернет-виданню «БУГ» перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Він наголосив, що незважаючи на це, зарплату освітяни і медичні працівники міста всеодно отримають.

“Є дефіцит освітньої і медичної субвенції, який складає більше 8-ми мільйонів гривень. Ми все ж таки надіємося, що нестача до кінця року буде дофінансована. Позиція міського голови: лікарі і освітяни будуть із зарплатою. Також законодавчо вчителям передбачено було надбавки. Твердою і тут є позиція міського голови. В інших містах надбавки знімали, у нас же були збережені”, – розповів Ярослав Матвійчук

Аби вирішити проблему нестачі держсубвенції, необхідно внести зміни до державного бюджету щодо виділення необхідних коштів на дофінансування.

Дивіться більшеУ студії «БУГу» з Ярославом Матвійчуком говорили на теми, котрі на часі 




один коментар
  1. пане Матвійчук . Ви кажете , що немає грошей на заробітну плату працівникам бюджетних установ . Дивно , недавно Ваші колеги міські депутати з БПП ( Ви ж йшли на вибори з ними в одній команді) на сесії проголосували по виділенню з міського бюджету більше 10 мільйонів СПТУ Смоляра , хоч ці кошти повинні бути профінансовані з державного бюджету . Ось вам карти в руки – вимагайте ці мільйони назад – допомогли СПТУ -добре але ці мільйони зараз пригодилдись би і вони повинні були йти на видатки і потреби міста …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок