<

Депутати облради просять виділити кошти на ремонт доріг у Володимирській та Павлівській громаді

14:32 | 14.07.2023 / Іваничі, Володимир / , /
Перегляди
1172
/ 1 коментар

13-го липня на сесії Волинської обласної ради депутати Ярослав Матвійчук та Андрій Бокоч озвучили питання ремонту доріг Вощатин-Ласків-Суходоли у Володимирській та Клопочин-Білопіль-Колпитів у Павлівській громадах.

З відповідними запитами депутати Волинської обласної ради звернулися до голови ОВА Юрія Погуляйка та Служби місцевих автодоріг в області, – повідомляють на сторінці Волинської обласної ради.

Зокрема, депутат Ярослав Матвійчук констатував, що 1,5 кілометри автодороги сполученням Вощатин-Ласків-Суходоли знаходяться у критичному стані. Між тим, нею курсують шкільні автобуси, мешканці дістаються до медичних закладів Володимира та Нововолинська, а також до місця роботи.

Заплановані у 2022 році ремонтні роботи так і не були виконані. Тож, беручи до уваги численні звернення жителів сіл Вощатин, Ласків і Суходоли, а також старост Ласківського і Зарічанського старостинських округів, просить відремонтувати дорожнє полотно на вказаній ділянці.

Про аварійний стан дороги у Павлівській громаді сполученням Клопочин-Білопіль-Колпитів, а також потребу ремонтів автошляхів до сіл Бужковичі та Орищі заявив і депутат Андрій Бокоч. Він клопочеться про негайне виділення коштів і відновлення згаданих доріг до кінця цього року.

Нагадаємо, раніше уже проводили ремонт частини відрізка дороги з Ласкова до Вощатина, лишилося ще півтора кілометра шляху, який знаходиться в жахливому стані: весь у ямах та вибоїнах. Про ремонт цієї дороги говорили ще у 2021 році.




один коментар
  1. А коли буде побудована дорога у Володимирському районі Устилуг – Коритниця, якою теж курсують шкільні автобуси, швидка поки туди доїде, то раніше помреш, також людям важко добиратись на роботу в Устилуг і Володимир, дорога знаходиться в прикордонній зоні з Польщею, подивіться яка дорога в Польщі, по ту сторону забору, ГАНЬБА!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа