<

Депутат Володимир-Волинської райради Ярослав Кондисюк прозвітував за рік роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:26 | 23.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

За рік роботи в складі депутатського корпусу Володимир-Волинської районної ради прозвітував депутат Ярослав Кондисюк, фракція “Батьківщина”. На електронну адресу інтернет-видання “БУГ” надіслав лист в котрому розповів про свої здобутки.

Не знав як підійти до підсумків року на посаді депутата Володимир-Волинської районної ради, тому просто хочеться показати, чим ми з громадською організацією “Нова Ідея” займалися у 2016 році. Насамперед висловлюю вдячність усім, хто підтримував наші починання, хто допомагав їх втілювати в життя. Також усіх хто відвідуванням участю морально та матеріально підтримував наші заходи, наші старання – для розвитку громади і громадян у ній. Не все виходить, але ми поступово і цілеспрямовано дотримуємося курсу на виховання молодого покоління в різних сферах життя, не забуваючи про різні верстви населення.

Для звіту я обрав частину спортивних заходів в організації яких приймав участь.

Новий 2016 спортивний рік розпочався відкритим турніром з настільного тенісу – відкритим для всіх жителів району та міста. Дані змагання стали поштовхом для розвитку настільного тенісу в населених пунктах району, де могли взяти участь усі бажаючі. Тому кожні вихідні січня-лютого спортсменів приймали Селець, Бубнів, Зимне, Хмелівка, Березовичі. Загалом змагались 92 учасники, серед яких 11 жінок, 57 чоловіків та 24 школярі і турнір підтвердив статус масового, відкритого для аматорів.

Наймасовішим видом спорту в районі є футбол, тому його поширенню та розвитку було приділено значну увагу у вигляді організації окремих турнірів, окремих команд та спробі організувати збірну району. На жаль збірну з футболу не вдалося сформувати через ряд обставин, де є і моє недопрацювання. Але завдання організувати районну команду для обласних турнірів залишається і є можливе, якщо вдасться консолідувати зусилля зацікавлених осіб та організаторів.

Під час зимових канікул на базі ЗОШ села Льотниче провели юнацький міні футбольний турнір з розіграшу Зимового Кубку. В першій декаді травня спільно з іншими організаціями до Дня Перемоги нами був організований турнір з міні футболу серед дітей, на майданчику зі штучним покриттям в місті Устилуг. Щоб заповнити прогалину у футбольному календарі мною особисто було ініційовано та підтримано керівником Зимнівської об’єднаної громади Вячеславом Католиком організацію турніру на Кубок Зимнівської громади, в якому взяли участь 8 районних команд. Фінал відбувся у день Молоді в селі Селець.

Як організатор та керівник СК «Селець» намагаюсь підтримувати стан команди та облаштованого нами футбольного поля в належному стані. З нагоди Дня захисника Батьківщини на стадіоні в Сельці провели завершальний в сезоні турнір з футболу на великому полі за участю п’ятьох команд. А 10-го грудня в спортзалі Зимнінського НВК до Дня Збройних сил України організували два юнацькі турніри з міні футболу, які охопили хлопчаків від 10 до 14 років за віком.

Як житель громади, яка обрала мене депутатом, за допомогою місцевих жителів та спонсорів облаштували дитячий майданчик у селі Чесний Хрест та волейбольний майданчик у селі Селець, а також провели підготовчі роботи по влаштуванню міні футбольного поля. Спільними зусиля ще у вересні місяці організували на базі Зимнівського НВК дитячий гурток з футболу, який відвідує 23 дитини у віці від 10 до 14 років.

Восени на день села Чесний Хрест нами були проведені змагання «Богатирські ігри», які стали окрасою свята.

Окрім суто спортивних проектів, яких ще багато не згадано, в кінці літа спільно з Володимир-Волинською асоціацією художників та ГО «Нова Ідея» було організовано пленер у селі Чесний Хрест з благодійною метою зібрати кошти для ремонту Хрестовоздвиженської церкви та місцевого клубу.

Неодноразово приймав участь у різних акціях та проектах, частину яких засновував самостійно, зокрема це: акції «Зроби Волинь чистою» та «Зі світу по ниточці – голому сорочка», проекти «Фізкультура – здоровя, а спорт – це життя», «Маленьке село має право на свій розвиток»? соціальний проект «Три добрих справи» та багато інших.

Майже у всіх починаннях я відчував підтримку депутатів різних рівнів, голови Володимир-Волинського району, голів Устилузької міської, сільських та об’єднаних громад, директорів шкіл та педагогів, помічників нардепа Ігоря Гузя Валентина Кошельника та Андрія Бокоча, голови фонду «Матері Божої Неустаної Помочі» Миколи Гінайла, а також спонсорів Федора Лясніка, Руслана Кротача, Миколи Юнака, а також багатьох людей з усієї громади, від якої я обирався в депутати районну. Окремі слова подяки хочу сказати В’ячеславу Католику голові Зимнівської ОТГ, який протягом року підтримував мене у всіх моїх ідеях і неодноразово давав поради щодо ефективності моєї роботи.

Зроблено чимало, щось вдавалося, щось – ні, але ми рухаємося вперед. Попереду ще більше заходів, подій, свят, моментів, емоцій, вражень та друзів

Користуючись нагодою хочу привітати жителів району та міста з наступаючим Новим Роком та Різдвом Хрестовим, веселих свят та всього найкращого.

Нагадуємо, що інтернет-видання “БУГ” надає відкриту платформу, щоб кожен депутат міг прозвітувати за рік роботи. Звіти можете надсилати на електронну адресу: bugorgua@gmail.com




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота