<

Центр вакцинації переїжджає з лікарні до культурно-мистецького центру у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 26.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
868
/ Коментарі відсутні

З 27-го жовтня Центр вакцинації у Володимирі працюватиме вже не на Павлова, 20, а у культурно-мистецькому центрі, що знаходиться на вулиці Князя Василька, 4.

Про зміну локації Центру стало відомо 26-го жовтня під час спільної наради керівників медичних закладів, поліції та начальників управлінь у міській раді. Повідомляють на сторінці міської ради в фейсбуці.

Перенесення Центру вакцинації зумовлене необхідністю розмежувати потоки хворих людей на фільтрі лікарні та здорових, які приходять, аби щепитись від коронавірусу.

Окрім цього, розташування у центрі міста значно зручніше для більшості жителів.

Працюватиме Центр щодня, без вихідних: з понеділка по п’ятницю з 8-ї до 18-ї години, а у суботу та неділю з 9-ї до 16.30. Попередньо записуватись, аби зробити щеплення, непотрібно. При собі мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

Як зазначила генеральний директор КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок, у Центрі вакцинації в наявності усі типи вакцин, які представлені в області: Pfizer, Azstrazeneca та CoronaVac.

Також Катерина Чубок наголосила, що вакцинація – це наразі єдиний дієвий механізм, який захищає від важких наслідків коронавірусу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа