<

Центр професійного розвитку педагогів у Володимирі започаткував зустрічі-посиденьки для переселенців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 14.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
879
/ Коментарі відсутні

12-го квітня з ініціативи центру професійного розвитку педагогічних працівників Володимира відбулась перша зустріч для тих, хто вимушено залишив рідні домівки, на тему «Рідне слово душу має».

У програмі посиденьок – історія української мови, майстер-класи з культури живого спілкування, експрес-уроки нового українського правопису, лайфхаки офіційного ділового спілкування, знайомство з історією міста та Волинського краю, національними традиціями, майстер-класи з писанкарства та приготування страв місцевої кухні, йдеться у фейсбуці громади.

Захід відбувся на базі Володимир-Волинського професійного фахового коледжу. Тепла і дружня атмосфера спілкування про життєві цінності вплинула на зміну настрою присутніх та надихнула на подальші зустрічі.

Тож наступна зустріч відбудеться 19-го квітня о 15-й годині у приміщенні центру позашкільної освіти (вул. Генерала Шухевича, 67).

Чергові посиденьки, на які запрошують вчителі образотворчого мистецтва, будуть присвячені до майстер-класу з писанкарства. Запрошують долучитись усіх охочих.

Читайте також: Для знайомства та спілкування переселенок, які проживають у Володимирі, запрошують на засідання клубу «Паляниця»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя