<

Чому заасфальтували провулок між вулицями Лотоцького і Устилузькою у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 28.08.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

27-го серпня відбулися завершальні роботи з вкладання асфальтного покриття в провулку, що з’єднує вулиці Лотоцького та Устилузьку.

Роботи на дорозі виконала Луцька ДПМК. За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, залишилося «підбити узбіччя», що буде виконано на наступному тижні.

Зазначимо, що згідно з інформацією на сайті публічних закупівель, вартість робіт становила трохи більше мільйона гривень.

Раніше на своїй сторінці у фейсбуці про провулок писав громадський активіст Тарас Сватко, який задався запитанням, чому асфальтують саме цей провулок, а не інші вулиці, яких багато. За його словами це «проїзд, де стоїть кілька “блатних” хат. Проїзд, який, за оперативною інформацією, веде до території депутата-підприємця, котрий збирається будувати якесь приміщення».

Мешканці вулиці повідомили журналістам БУГу, що зверталися щодо капітального ремонту провулку до місцевої влади ще з 2016-го року, а потім за свої кошти виконали проектно-кошторисну документацію.

Як пояснив Ярослав Матвійчук, ремонт цієї вулиці був в пріорітеті, тому що це згідно правилами щодо черговості ремонту асфальтного покриття у місті, які прийняли депутати міської ради.

“Вулиця асфальтується згідно черговості. Вона перебуває в черговості. Мешканці вже давно зверталися щодо ремонту цієї вулиці, виготовили проектно-кошторисну документацію, тому і мають перевагу”, – розповів перший заступник.

Нагадаємо, що раніше БУГ писав, що капітальний ремонт вулиці Огієнка у Володимирі-Волинському відкладають.

прозоро




один коментар
  1. Тому , що тут проживають люди. І їм необхідно, як і всім містянам, добратися до магазину , маршрутки і церкви , а весною і осінню , навіть літом в дощові дні – це дуже проблемно, бо болото по-коліна. Хто рахує , що це розкіш для простих людей ??????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця