<

[ОНОВЛЕНО] Чергова втрата: захищаючи Україну, загинув володимирчанин Володимир Пукалюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:13 | 25.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
2357
/ 1 коментар

20-го червня, виконуючи бойове завдання на Луганщині володимирчанин Володимир Пукалюк, отримав поранення не сумісне із життям. Про дату прибуття героя в місто та день прощання з ним повідомимо згодом.

49-річний солдат, який до війни працював на меблевій фабриці «Гербор», добровільно пішов до війська, адже не міг лишатись осторонь після того, як ворог вдерся на нашу землю. У своєму підрозділі Володимир Пукалюк обіймав посаду стрільця-санітара.

«Хтось же мусить йти і краще це буду я, ніж твій син чи зять» – відповів Володимир на вмовляння сестри не йти на фронт.

Він був добрим господарем, люблячим чоловіком та турботливим батьком для обох своїх доньок. На жаль, не дочекався онуків і більше не роститиме свій садок, яким колись так тішився.

Як пізніше повідомив мер міста Ігор Пальонка, прощання із загиблим військовослужбовцем Володимиром Пукалюком відбудеться 26-го червня. Чин похорону розпочнеться о 12:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Жителів громади просять гідно вшанувати пам’ять земляка, який поліг на полі бою за нашу незалежність та свободу.

“Об 11:30 виходимо на коридор шани, який пролягатиме від будинку, де мешкав Володимир Пукалюк, що на вулиці Луцькій, 213. Живий ланцюг формуємо вздовж вулиць Луцької, Ковельської та Драгоманова до храму Віри, Надії, Любові”, – написав мер.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер