<

Через підняття ґрунтових вод у Володимирі підтопило господарства та підвали будинків

16:14 | 31.01.2024 / Володимир / /
Перегляди
490
/ Коментарі відсутні

Підняття рівня ґрунтових вод спричинило масові підтоплення обійсть та підвалів будинків у Володимирській громаді. Вода руйнує оселі, нищить господарські запаси.

Про це інформують на фейсбук-сторінці міста.

Днями зі своїми скаргами з цього приводу на особистий прийом міського голови Ігоря Пальонки прийшло чимало городян – це і мешканці багатоповерхівок, і приватних садиб на вулицях Львівській, Лесі Паєвської, Полуботка, Опільського, Князя Олега, Кожедуба, Степана Бандери, Роксолани тощо.

Кілька тижнів поспіль силами комунальних установ, рятувальників та самих мешканців ліквідовуються наслідки стихії. Зокрема, працівники 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ проводять відкачування води з присадибних ділянок, де унеможливлено доступ до житлових будинків через танення снігу.

Слюсарі-сантехніки КП «Управляюча житлова компанія» також намагаються за допомогою помпи максимально викачати воду у будинках, які розташовані у зонах підтоплення.

“Нерідко підтоплення ґрунтовими водами є наслідком того, що під час проведення будівельних робіт мешканці домогосподарств засипають водопровідні стоки. Кожен такий випадок аналізуватиметься, на основі чого прийматиметься комплекс заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому”, – зазначив міський голова.

Нагадаємо, 29-го січня у Володимирі рятувальники відкачували воду з прибудинкових територій.

26-го січня у Володимирі рятувальники відкачали воду, що підійшла упритул до житлового будинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя