<

Через два місяці з початку великої війни захисники з 14 бригади відзначили Великдень на передовій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:10 | 25.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
3364
/ 1 коментар

Рівно два місяці тому розпочалася велика війна. Для військовослужбовців 14 бригади ці два місяці були довжиною в життя. 24-го квітня капелани в усіх підрозділах Князівської бригади відправили Великоднє богослужіння, поблагословили захисників на звитяжну службу, на Перемогу!

Капелани 14 бригади Ігор Бігун та Юрій Здебський провели Великоднє богослужіння на фронті та освятили пасочки для наших захисників, – повідомляє пресслужба ОМБр.

“Не ми вибрали війну, війна вибрала нас. І через всі випробування, які нам випали, ми пройдемо з честю! Рівно через два місяці з початку великої війни відзначаємо Великдень і освячуємо паску”, – йдеться у повідомленні.

Командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко привітав побратимів із Воскресінням Христовим і побажав Великдень наступного року зустріти в мирі, в колі рідних.

“Нам нелегко. Але ми зараз там, де маємо бути! Ми робимо все можливе, аби захистити свої родини, свій народ і свою землю від нашестя ворога. Я дякую кожному з вас за службу, за вірність військовій присязі і гідне виконання свого військового обов’язку. Я щиро бажаю кожному з нас в наступному році Великдень святкувати з найріднішими людьми в мирних містах і селах України. Разом – до Перемоги! Христос Воскрес!”, – привітав командир військовослужбовців.

Наші захисники повідомляють, що продовжують знищувати ворога, цінують кожну хвилину життя та боронять Україну заради своїх рідних.

“Ми знищували, знищуємо і будемо знищувати ворога. Ми цінуємо кожен прожитий день, кожну мить тиші і відносного затишку, і кожну годину, яку можемо провести з тими, хто нам дорогий… Поряд із нами немає рідних, але саме заради них ми тут, де ми є. З нами віра, сила і підтримка народу! Христос Воскрес! Воскресне Україна!”, – не втрачають бойового духу у бригаді.




один коментар
  1. Допомає хай Господь.Оберігає та дає міць .Дякуємо вам усім.Молимось за вас .Та чекаємо з перемогою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота