<

Був мешканцем Оваднівської громади: повідомили деталі про потопельника, якого знайшли в річці у Володимирі

10:35 | 4.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2356
/ Коментарі відсутні

3-го грудня о 18:13 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у річці Луга, що у парку Слов‘янський у Володимирі пливе невідомий об’єкт, схожий на людину.

На місце прибули рятувальники 7 ДПРЧ м. Володимир, які в спеціальних костюмах на надувному човні дістали тіло чоловіка, повідомляє ДСНС Волині.

Нагадаємо, 3-го грудня на річці Луга у парку Слов’янському Володимира знайшли втопленим молодого хлопця. Відомо, що юнак був 1997 року народження. На місці працювали рятувальники та слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини смерті.

Як повідомляють Волинські новини, 26-річний чоловік, який впав у річку, мав психічний розлад. Про це їм стало відомо з власних джерел.

Як зазначили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, до правоохоронних органів надходило повідомлення про те, що з річки у парку Словʼянський дістали тіло людини. Особу загиблого встановлено – це житель села Охнівка Володимирського району 1997-го року народження.

Зі слів свідків, тіло відразу пішло під кригу.

Відомості вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 з приміткою «Нещасний випадок». Тіло скеровано на судово-медичну експертизу.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що по приїзду на місце події бригада констатувала біологічну смерть.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота