<

Будівництво парковки у центрі Володимира-Волинського відтерміновується через земельні суперечки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:55 | 15.05.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

У центрі Володимира-Волинського планували збудувати нову парковку біля Собору Різдва Христового. Завершити роботи повинні були до приїзду Філарета (10-го травня), однак лише розпочали і на цьому зупинилися. Під час брифінгу із міським головою Петром Саганюком, 15-го травня, журналісти підняли питання нових термінів завершення робіт.

Мер розповів, що з міського бюджету вже виділили близько одного мільйона гривень на проведення робіт. Однак виникли деякі моменти із церковною (парафіяльною) радою і тому роботи тимчасово зупинені.

Як розповів міський голова – частина земель, де має бути парковка, знаходяться у постійному користуванні церковною громадою, а частина міська. Із міського бюджету не можна виділяти кошти для робіт на “не своїй території”. Тому йшли перемовини про передачу цієї частини на баланс міста. Для церковної ради навіть пропонували обміняти цю частину території на в’їзд зі сторони вулиці Ковельської (яка наразі належить місту). Однак церковна рада відмовилася від такого коригування, хоча й площа землі не зменшилася б, а залишилася 1,6 га.

Саганюк повідомив, що при такому ж подальшому розвитку подій, міська влада буде змушена вилучити частину земель, наданих в користування, для суспільних потреб. Для цього на сесії винесуть на розгляд необхідний проект рішення і якщо депутати проголосують, то роботи по облаштуванню необхідної парковки продовжаться.




коментарів: 6
  1. там вся територія під дерибан йшла , рада церкви то такі профури що зі свічкою дньом не найдеш.хтіли під ту марку хапнути з казни міста і ще списати що люди снесли на приїзд Патріаха.бєгун з тихим микольцьом гаражі й городи вцентрі історичнім мають і хороми безплатні бо за всенько платить парафія. монастир зас”али марію вигнав бєгун а допомогти теперішнім монашкам попам западло.гєнайло має фонд. пилипетц має собор.бєгун зі українками та чєйковською мають всіх в д,упі. а гроші зібрані з сільких парафій пропили з собутильниками в завєдєніях пітійних. заступили ФІЛАРЕТА шоб нибачив срачу.ну і фігури нєма і квітник непосієвсє. молітітльники наєздно львівськіі галичєни.Матвея обступили бігунці з пилипцьом. А Михаїла нибуло бо невгода єпархії. Забрати землю в заробітчан безстидних і кубло розігнати. На візит привезли попи з сіл людей а міщани мали за сором прийти на підтримку зграї. Як щурі жеруться . вигнали о.Юрія обдерли о.Євгена. на службі 13 ть стоїть і ті низнають по що прийшли.стидоба в центрі.

    • Мешканиць, пишіть коментарі частіше.
      Коротко, але частіше. Прикольно читати :)

    • Пыдтримую на всі 100% ,бо в даний час церква це бызнес ,а кацапська ,ще й ФСБешна розвідка і пропаганда рускага мира .

  2. Написано правду. Про цe знають парафіяни. Можe було б і прикольно, якби нe так сумно. Навіть під час візиту патріарха Філарeта, Матфeй із прибічниками старались відтіснити людeй, щоб бува нe звeрнулись до патріарха.

  3. Написано правду. Про це знають парафіяни. Може це було б і прикольно, якби не так сумно. Навіть під час візиту патріарха Філарета, Матфей із прибічниками старались відтіснити людей, щоб бува не звернулись до Патріарха.

    • не знаю як кому , але мені давно стало ясно , що зараз переважно діяльність церковних діячів , які звязані з майном , грошима , землею далека від того як повинні служити богові ці особи . А в нашому місті цк взагалі абцац… За поділ грошей воюють , займаються політикою замість того щоб мати в душі тільки бога , Плачуть , що не мають де жити забирають собі так запросто хатинки , землю , хос мають квартири у Володимирі та в інших містах , втихомолку займаються підпільним бізнесом . Все це не те … Істинно можуть служити богові і бути близько до нього тільки ченці та і тільки ті , які живуть одиноко в печерах – келіях …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя