<

Будівництво нової, виведення старих та автоматизація діючих: як оновлюватимуть тепломережі Володимира у 2022 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:03 | 20.01.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
383
/ Коментарі відсутні

У поточному році у Володимирі планують виготовити документи на будівництво нової тепломережі. Також місто надалі триматиме курс на автоматизацію діючих котелень.

Про це розповів мер Володимира Ігор Пальонка на брифінгу 18-го січня.

Щодо планів на оновлення тепломереж у Володимирі на 2022 рік, то мер зазначив, що під час прийняття бюджету на цей рік були передбачені кошти на проєктно-кошторисну документацію по виведенню котельні на вулиці Князя Василька,3 із підвального приміщення, оскільки є плани на будівництво нової мережі, а також виведення котельні по вулиці Ковельській,12. Дані будинки і заклади, які опалюються цими котельнями будуть під’єднанні до котельні, що розташована на вулиці Шевченка.

“Систематично, коли теплоенерго готується до опалювального сезону, проводиться випробування тиском. В тих ділянках, де є проблеми, вони міняють під час підготовки до опалювального сезону”, – додав Пальонка.

Також нині піднімається питання щодо виведення з експлуатації котельні по вулиці Драгоманова.

“Ми бачимо що це буде економічно вигідно до котельні на вулиці Устилузькій, яка опалює педагогічний коледж і першу школу, під’єднати будинки, які опалюються по вулиці Драгоманова. Це ще один з таких заходів, щоб ми вклали спільні гроші разом з теплоенерго, що дасть в майбутньому оптимізувати витрати і не допустити зростання тарифів”, – повідомив очільник Володимира.

Окрім цього розглядають установлення твердопаливного котла на котельні по вулиці Академіка Глушкова. Також у планах продовження комп’ютеризації котелень. Нині така одна така вже опалює гімназію та працює автоматично.

“Далі будемо працювати в такому напрямку і плануємо впроваджувати такі заходи щодо теплопостачання у місті”, – підсумував мер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок