<

Брейн-ринг «Світ океанів» провели для школярів Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 27.02.2020 / Володимир / , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

27-го лютого в культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського провели брейн-ринг для школярів старших класів усіх шкіл міста на тему “Безодня океанів”. Саме 27-го лютого відзначається Міжнародний день полярного ведмедя, а 2020-й рік оголошено роком науки про океани в Україні.

Учасниками брейн-рингу стали 30 школярів з усіх шкіл міста – учні 10-11-х класів. Сформували 6 команд, в кожній – по 5 учнів, представників навчального закладу.

“Учасниками були лідери учнівського самоврядування: діти, які ходять до нас на Школу лідера, найактивніші в місті, а глядачами були старшокласники міста, так як матеріали були не по шкільних підручниках, а із категорії загальних знань”, – зазначила Світлана Лиско, методист ЦПО по роботі з дитячими об’єднаннями.

До піфіналу, який був присвячений темі Міжнародного дня полярного ведмедя, вийшла команда учнів ЗОШ №2, НВК №3 – ліцею та ліцею “Центр освіти”. У фінал, який приурочили до більш загальної теми – океанів – вийшли команди НВК №3 та ЗОШ №2.

“Вони закінчили свою боротьбу з однаковою кількістю балів, проте додатковий бал отримала команда учнів третьої школи. Так вони й стали переможцями”, – розповіла Світлана Лиско.

Переможці та учасники брейн-рингу отримали солодкі призи.

Організаторами стали позашкільний центр освіти та відділ освіти молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради.

Нагадаємо, минулого року провели брейн-ринг між школярами та депутатами.

Довідково: Міжнародний день полярного ведмедя з’явився в наших календарях порівняно недавно, в 2014-му році. Це насамперед акція, спрямована на вирішення нагальних екологічних проблем.

Міжнародний день полярного ведмедя виник за підтримки організації Polar Bears International. Метою цього Дня є підвищення обізнаності широкої громадськості про катастрофічні впливи глобального потепління на площу льодового покриття вод, де знаходиться природне середовище проживання полярного ведмедя.

Якщо не вжити заходів зі скорочення шкідливих викидів вуглецю, які викликають глобальне потепління, то вже в найближчому майбутньому ми можемо стати свідками загрози зникнення цих прекрасних тварин з нашої планети.

Фото: Володимир-Волинський культурно-мистецький центр




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя