<

Борг – мільйон гривень: впродовж кількох років Володимир-Волинський не платив за пільговий телефонний зв’язок Укртелекому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 21.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
285
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинське управління соцзахисту боргує ПАТ «Укртелекому» за надані представникам пільгових категорій населення послуги близько мільйона гривень. 

Про це під час тижневого звіту про виконану роботу повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

Він зауважив, що нещодавно відбулася нарада з обласним керівництвом ПАТ «Укртелекому» щодо погашення заборгованості по пільгових телефонних розмовах, яка тягнеться ще з 2017 року.

«Йдеться про борг представників пільгових категорій, які користуються послугами стаціонарного зв’язку, ще за 2017-2020 роки. У нас була жива дискусія. Обласне керівництво «Укртелекому» ставить перед нами чітку позицію: щоб ми шукали можливості, аби віддати кошти, які заборгували за пільговий зв’язок.

Це питання ми будемо розглядати на постійних комісіях, під час формування бюджету на новий 2021 рік, будемо радитися з депутатським корпусом і приймати відповідні рішення», – зазначив Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок