<

Бюджет розвитку Володимира-2021 становитиме більше 40 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 15.12.2020 / Володимир /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Бюджет розвитку Володимира-Волинського на 2021 рік становитиме 40-50 мільйонів гривень. Він прогнозовано буде на рівні 2020-го року, якщо не введуть великих карантинних обмежень.

Про це повідомив під час брифінгу 15-го грудня мер Володимира Ігор Пальонка.

“40-50 мільйонів – на капітальні видатки, на нове будівництво, на реконструкцію об’єктів. 14 мільйонів доходів взагалі не розподілені на даний час. Тому що фінансисти не могли взяти таку відповідальність без рішення комісій. Якщо не буде загрози з пандемією, то видатки розвитку збережуться на рівні цього року і може будуть кращі”,- зазначив Пальонка.

14-го грудня відбулося громадське обговорення бюджету. Тривало воно більше 4 годин. Як розповів мер, прийшли представники громадськості і було багато слушних зауважень.

За словами Пальонки, за прогнозами, в бюджет дрержави у наступному році повинні вилучити з бюджету громади 14 мільйонів гривень. Ця сума більша, ніж минуло року, хоча, як обіцяли, після об’єднання вона мала бути меншою. Це несправедливо, адже всі працюють на розвиток своєї території, а не повинні годувати інших.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок