<

Біля КМЦ у Володимирі тимчасово відкрили проїзд для транспорту: чи всім можна проїжджати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 9.08.2022 / Володимир / /
Перегляди
1966
/ коментарі 2

Біля Культурно-мистецького центру у Володимирі на вулиці Івана Франка відкрили проїзд до пожежної частини та центру зайнятості. Згодом там планують встановити шлагбаум.

Проїзд відкрили тимчасово, наразі виготовляється проєктна документація його облаштували спеціальним шлагбаумом. Про це на брифінгу 9-го серпня повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Мешканці почали скаржитися, адже будівля КМЦ і районної бібліотеки, яка знаходиться поруч, стара, там уже є тріщини, тож вони бояться, щоб споруди не зазнали ще більших руйнувань.

“По даному питанню дане доручення управлінню архітектури та інфраструктури. Попередньо вже розроблена схема проїзду по тій території. Мають встановити шлагбаум, тому що потрібно забезпечити під’їзд до КМЦ, адже там часто проводяться різноманітні заходи”, – зазначив мер.

Наразі схема знаходиться на погодженні в Управлінні патрульної поліції Волині. Після цього, з нею ознайомлять мешканців громади і далі працюватимуть над реалізацією схеми. До осені даний проїзд планують загородити.

Нагадаємо, раніше у Володимирі розробили та представили фінальну схему організації дорожнього руху на проблемних ділянках міста. Однак на час воєнного стану фінансування усіх проєктів розвитку не проводять.




коментарів: 2
  1. Пожежну частину,вже давно потрібноб булоби побудувати нову та сучасну на місці де бу та ще покі е.Чому? Зручне місце для виізди на виклики це раз та для розміщеня фаховоі техніки та прилатдя для застосування для рятування нас та “братів” наших менших.Адже нині при виізді навиклик?Запитайте кожного водія пож авто які вони кажуть слова при виізді на Устилузьску?Вони Нас Спасають та Оберігають від. Біди Нашоі.Бо про цю Службу згадують коли Біда.Поважте Тих Людей та іхню Працю.

  2. Я мав на увазі де був і еще покі е скотофуражний ринок( ічому це та теріторія ще наймення мае на російський манер?).Це нарахунок пож частини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота