<

Бійці 14 бригади врятували на Харківщині кота сфінкса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 7.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
2153
/ Коментарі відсутні

Бійці 14-ї Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого знайшли у лісі кота породи сфінкс і передали його журналістці, яка взяла його собі додому.

Комбат наказав пресслужбі бригади забрати «лисого кота», чим викликав неабияке здивування, повідомляють у фейсбуці 14-ї ОМБр.

«Методом спроб і помилок удалося з’ясувати, що “Лисий кіт” – це лисий кіт, він же кіт породи сфінкс (не новітня зброя від західних партнерів), який поневірявся в лісі, покинутий, наляканий і худючий», – йдеться у дописі.

З’ясувалося, що військовослужбовці підрозділу на деокупованих територіях Харківщини «лисого кота»знайшли, підібрали й годували. Але не мали можливості його забрати, адже готувалися рухатись вперед. Подальша доля кота була під загрозою. 

Втім, проблему хвостатого швидко розв’язали: спецкор «АрміяInform» Оксана Іванець, яка на той момент працювала у Князівській бригаді, забрала кота додому, відмила, відгодувала і зуміла організувати співіснування двох сфінксів в хаті, адже вона є «щасливою власницею блакитного лисого Йоди».

«Фінал: задачу комбата виконано, знайдений “лисий кіт” живе в теплі і добрі, нарешті перестав накидатися на їжу, і готується їхати до нового дому – в родину військовослужбовця нашої Князівської бригади Олега, який його знайшов. На кота вже чекають, заочно люблять, і, напевно, вже придумали ім’я», – написали у пресслужбі 14-ї ОМБр.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота