<

Бажали розвитку, достатку та повернення історичної справедливості: у Володимирі делегації відвідали Узвіз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 1.08.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
1161
/ коментарі 2

1-го серпня у Володимирі під час традиційного святкового заходу до Дня міста – Узвозу – делегації з міст-партнерів та запрошені гості привітали містян та вручили подяки та нагороди.

Першим перед пристуніми виступив міський голова Ігор Пальонка, який вручив також грошові нагороди почесним мешканцям Володимира.

“Це наше місто. Місто, від якого пішло хрещення Київської Русі. Це місто, яке є центром міської громади, Володимира-Волинського району. Завдяки тому, що ми єдині, наше місто буде кращим з року в рік. Я вірю, що ми разом досягнемо багато”, – сказав Пальонка.

Як зазначив народний депутат Ігор Гузь, цьогоріч потрібно відновити історичну справедливість.

“Місто заслуговує, щоб мати цю прекрасну назву – Володимир. Є ряд об’єктів, які хочемо почати і завершити. Відновити сквер у військовому містечку, провести початкові роботи з реконструкції скверу біля районної державної адміністрації. Я роблю все можливе, аби в цьому році розпочали повністю реконструкцію вулиці Зимнівської. Є домовленість”, – сказав Гузь.

Як відзначив міський голова Нововолинська Борис Карпус, для князя Володимира свого часу охрещення – це також був важкий політичний крок. Повернення історичної назви – також важкий крок. Але він потрібен місту.

Також вітання звучали від делегацій з Польщі та Німеччини, голови Володимир-Волинської районної ради Віктора Хиця та голови обласної ради Григорія Недопада.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота