<

Бабця проголосувала на капоті автівки під дверима ДВК у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 25.10.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Жіночка похилого віку, із Володимира-Волинського, змушена була проголосувати на капоті автівки, яка була припаркована біля приміщення дільничної виборчої комісії. Інцидент трапився на виборчій дільниці, котра розташована в приміщенні Волиньгаз.

Курйоз виник у зв’язку із тим, що бабця повинна була голосувати вдома. Проте прийшла на ДВК для здійснення волевиявлення, не дочекавшись членів виїздної комісії.

Цікавим є той факт, що пані похилого віку мала в руках записку із іменами кандидатів, котрих шукала у виборчих бюлетенях. На запитання журналістки відповіла “Та я їх просто знаю, того і голосую за них.”




коментарів: 7
  1. то всім би пораздавали-хай по кущах голосують-були би вибори по-володимирськи

  2. До 14 жлвтня вкулючно людині приносять запрошення, де вказано, що вона є в списках для голосування з поміткою НСП(не спроможний пересуватись – в звязку з інвалідністю, хворобою або дуже поважним віком) Якщо вибореци до 12 години 24.10 не приніс або не передав на дільницю заяву з виявленим бажання голосувати не вдома а на дільниці, то після 12.00 як і всі виборці з поміткою НСП виноситься на окремий спмсок для організації голосування на дому. 3 члена комісії від різних партій отримують на таких людей точну кількість бюлетенів, яка збігається з кількістю голосуючих на дому і виїжджають до них додому з маленькою переносною скринькою, по приїзді звітують по кількості бюлетенів. Якщо в цей час людина прийшла на дільницю самотужки, то по закону про вибори вона не моє права проголосувати на дільниці – зазвичай машину терміново вертають і людина голосує поза межами дільниці. Все згідно Закону України про місцеві вибори. Перш ніж викладати такі “жарені” новини, прочитайте уважно Закон. Це ж саме стосується і деяких “небайдужих”. Наші люди часто самі собі створюють проблеми на рівному місці.

  3. Молодець голова виборчої комісії! респект цій жіночці! не розгубилась і толком усе пояснила “політичним рекетирам” на джипах. А бабуся – то взагалі вершина громадянської свідомості! Встала і прийшла на вибори, у 90 років, не те, що нинішня молодь, здатна лише біля компа геморой насиджувати.

  4. от тільки чому на задньому плані хіхікає Борбелюк Олег? Що тут смішного? напевно, Руслан Мороз):

    • Мороз накрыл матами бабулю, Беля ржал. Когда бабушка попросила помочь ей добраться домой, Мороз и Беля ответили, что, мол, пусть кандидаты, за которых бабушка проголосовала, и отвезут ее домой, бабка не расстерялась и дала словесных пи***ей обоим политандонам и бандюкам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок